Sponsorer, volontärer

Vill du hjälpa Skärblackas största arrangemang att överleva och växa?

Lördagen som ligger närmast den 11 maj varje år händer något i Skärblacka. Folkmängden ökar markant och musik ljuder över bygden. Bob Marley Minneskonsertl lockar varje år till sig fler och fler besökare.

Föreningen Blacka Musik arrangerar konserten som är helt gratis (frivillig entré), därför söker vi nu företag som vill hjälpa oss att fortsätta kunna bjuda Skärblacka på detta arrangemang som är lika självklart för Skärblackaborna som röken ur brukets skorsten!

Hur ni kan hjälpa oss? Sposnor eller Volontär

Ett arrangemang som detta behöver hjälp på alla tänkbara sätt. Det kan bestå i allt mellan att personligen hjälpa till , till material, soptunnor, städhjälp, transporthjälp eller kanske bidrag till bandens gager eller andra kostnader. Vi är även tacksamma för bidrag i form av pengar då konserten kostar en hel del att arrangera.
Endast er fantasi sätter gränserna!
Vi är tacksamma för de bidrag vi får.

Vad ger vi er som hjälper oss

Vi vill att ett samarbete mellan Blacka Musik och ert företag ska vara givande för båda parter och därför vill vi låta er synas tillsammans med oss. Det finns inte många andra tillfällen där företag kan synas för så mycket personer på samma ställe i Skärblacka. Besökarna är till stor del mellan 18 och 35 år. År 2016 bedömdes det att fler än 5000 personer besökte arrangemanget.

Hur ni syns

På konsertens hemsida www.blackamusik.com finns information om hemsidan och där kommer ni som samarbetspartners att finnas med önskad annons/logotype. Hemsidan har som mest trafik veckorna innan konserten. På arrangemanget kommer vi att visa vår tacksamhet till er genom att på något sätt visa er logotype. Ni kommer även att tackas från scenen.

Är du intresserad eller har frågor kontakta oss via mail på infoblackamusik.com.
Vill du hjälpa till som volontär/funktionär: lägg in intresseanmälan här: http://blackamusik.com/intresseanmalan-funktionar/